۲۴/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 23:48
۰۸:۱۸ ۱۴۰۳/۰۲/۰۱

دیدار نماینده منتخب مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با مدیرکل صندوق استان خراسان رضوی

کد خبر : ۴۸۷۷۱
نویسنده :

میثم ظهوریان نماینده منتخب مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با حضور در اداره کل بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان خراسان رضوی با عباسعلی برونسی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر استان خراسان رضوی، در ابتدای این دیدار عباسعلی برونسی مدیرکل استان هدف از تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را در راستای اجرای عدالت و رفاه اجتماعی برای جامعه هدف عنوان کرد و افزود: دولت در این راستا به عنوان کارفرما سهم خود را پرداخت می کند و روستائیان با پرداخت یک سوم می تواند تحت پوشش این صندوق قرار گیرند.

 برونسی گزارشی از فعالیت‌های این صندوق در کشور ارائه کرد و از رشد قابل توجه بیمه‌شدگان روستایی و عشایری با استقرار دولت سیزدهم تا کنون ۴۵ اقدام مهم صندوق در بخش‌های سرمایه‌گذاری، جذب بیشتر بیمه‌شدگان، پرداخت بموقع حقوق مستمری‌بگیران، افزایش میزان مستمری،اعطای دو مرحله تسهیلات بالغ بر ۳۰۰۰ هزار میلیارد ریال به مستمری‌بگیران صندوق بدون نیاز به ضامن و مراجعه به بانک، افزایش بودجه صندوق، گردش صحیح منابع مالی صندوق در حوزه مالی و بورس و خرید ۱۰ درصد از سهام پالایشگاه بزرگ امام خمینی(ره) شازند اراک از اقدامات ارزشمند صندوق دانست.

 مدیر کل استان به ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: مادران روستایی و عشایری که دارای سه فرزند هستند، می توانند بصورت رایگان به عضویت صندوق در بیایند و از مزیت های بیمه اجتماعی بهره مند شوند.

 میثم ظهوریان ضمن تشکر از اقدامات صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، گفت: توجه ویژه به تامین اجتماعی و معیشت روستائیان و عشایر از اولویت های دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی هست.

 نماینده منتخب مردم مشهد و کلات گفت: لازم است حتماً تنقیح قوانین در مجلس دوازدهم مورد اهمیت واقع شود و قوانین دست و پا گیر به خصوص در حوزه اجتماعی و اقتصادی حذف شوند؛ همچنین جهش تولید باید با مشارکت مردم شکل بگیرد.

وی با تأکید بر اهمیت بالای تبیین و ترویج خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی و صندوق بیمه اجتماعی، ادامه داد: برای آگاهی بخشی به روستاییان و عشایر از خدمات ارزشمند این صندوق بایستی در حوزه اطلاع رسانی از همه ظرفیت ها استفاده شود.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه