۲۴/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 21:25

همایش کارگزاران استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اصحاب رسانه

کد خبر : ۴۹۹۵۳
نویسنده :

بیش از ۴۰ هزار و ۶۳۴ نفر در صندوق استان عضو هستند که ۱۵ هزار نفر از آن ها در ۲ سال اخیر در دولت سیزدهم عضو شده اند.

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد، سعید کرمی مدیر صندوق استان در نشست با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار کرد: هدف اول ایجاد این صندوق عدالت اجتماعی است، از سال ۸۶ تا ۱۴۰۰ تنها حدود ۲۳ هزار و ۲۱۳ از مردم استان در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر عضو و بیمه بودند.

سعید کرمی افزود: در این دولت، از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۵ هزار و ۲۳۴ نفر بیمه شدند که بی سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: زنان دارای سه فرزند و بیشتر در این استان، در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به‌ صورت رایگان در این صندوق ثبت نام کردند و از مزایای آن بهره‌مند شدند.

کرمی تاکید کرد: بیمه زنان روستایی و عشایر دارای سه فرزند و یا بیشتر که تاریخ تولد فرزند سوم آنها یکم فروردین سال ۹۶ به بعد باشد، به طور کامل رایگان است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد، ابراز کرد: تاکنون حدود ۹ هزار مادر دارای سه فرزند و بالاتر در طرح پیش ثبت نام بیمه رایگان مادران سه فرزندی ثبت نام نموده اند.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه