مدیر صندوق استان به همراه کارگزاران حوزه انتخابیه با محمد نصیری نماینده مردم شریف شهرستان های طبس، فردوس، بشرویه، سرایان و عشق آباد در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان وعشایر استان خراسان جنوبی، نماینده مجلس شورای اسلامی در این دیدار گفت: مناطق روستایی و عشایری که در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه الله) به عنوان کانون تولید و ارزش آفرینی معرفی میشوند، خاستگاه اقتصاد مقاومتی و نیز سنگر تامین امنیت غذایی، فرهنگی و مرزهای ایران اسلامی هستند.
محمد نصیری بیان کرد: جایگاه والای روستاییان عزیز و عشایر غیور در کشور از اولویتها و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و در همین راستا توجه ویژه به مناطق روستایی و عشایری به عنوان یکی از راهبردهای اصلی در بیانات امامین انقلاب اسلامی و در شمار ماموریتهای مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار دارد.
وی تصریح کرد: بیمه روستائیان و عشایر از خدمات ارزنده نظام است و بایستی برای آگاه سازی مردم اقداماتی متناسب با بسیج همه ادارات و دستگاه های ذیربط در استان صورت پذیرد.
علیرضا اسدی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بیمه شدگان شهرستان های طبس، فردوس، بشرویه، سرایان و عشق آباد، گفت: کشاورزان، روستائيان و عشاير در خط مقدم توليد حياتي ترين نيازهاي كشور قرار دارند و بار اصلي خودكفائي در محصولات كشاورزي و دامي را به طور مستقيم و در بسياري از كالاهاي مورد نياز جامعه به صورت غيرمستقيم بر دوش دارند، بیمه های اجتماعی حق قانونی آنهاست لذا پوشش بیمهای صددرصدی روستائیان وعشایر هدف نهایی ما در صندوق تعریف شده است.
ارسال نظر