۲۵/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 03:57

دانشجویان حائز شرایط، بیمه اجتماعی می شوند

کد خبر : ۵۳۲۹۴
نویسنده :

مدیرکل صندوق استان آذربایجان غربی به همراه تعدادی از کارگزاران در 16 آذر ماه مصادف با روز دانشجو، در مراکز دانشگاهی استان حضور یافتند. 

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر؛ در این دیدار محمودیان ضمن تشریح مزایای بیمه اجتماعی اعم از مزایای پرداخت دو برابری حق بیمه توسط دولت، پرداخت مستمری های بازنشستگی، ازکارافتادگی کلی، فوتی و نقل و انتقال سوابق بیمه با سایر صندوق ها، از سوی کارگزاران به تعدادی از دانشجویان حائز شرایط قرارداد منعقده اعطاء شد.

 همچنین کارگزاران با حضور در مراکز دانشگاهی مرتبط با جامعه هدف به برگزاری میزهای خدمت و اطلاع رسانی در این مراکز و شرح مزایای بیمه اجتماعی، به ثبت نام از افراد حائز شرایط و تمدید افراد بیمه شده پرداختند.

مدیر کل صندوق آذربایجان غربی به مناسبت روز دانشجو در برنامه زنده یک ساعته رادیویی کندیمیز حضور یافته و ضمن تبریک به دانشجویان، از افراد حائز شرایط و خانواده هایشان برای عضویت در صندوق دعوت نمودند.

وی افزود: تمامی دانشجویان 18 تا 50 سال سن ساکن در مناطق عشایری، روستائی، شهرهای زیر بیست هزارنفرجمعیت و کشاورزان غیرساکن در روستا، دانشجویان شاغل در حوزه قالیبافی، زنبورداری، صنایع دستی و... می توانند با مراجعه حضوری به کارگزاری های صندوق در سراسر استان و یا به صورت برخط و غیرحضوری اقدام به ثبت نام نموده و از مزایای بیمه اجتماعی  که یکی از خدمات ارزشمند نظام جمهوری اسلامی است برخوردار شوند.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه