
به گزارش روابط عمومی استان گلستان، دانیال پولادوند مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان گلستان در همایش گرامیداشت "روز ملی روستا" در گالیکش گفت: شوراهای اسلامی و دهیاران برای گسترش و نهادینه شدن بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر و بهرهمندی روستائیان از خدمات ارزشمند نظام تلاش نمایند.
پولادوند در همایش روز ملی روستا که باحضور مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان، فرماندار و امام جمعه شهرستان گالیکش، بخشداران، رؤسای ادارات، روسای شورای اسلامی و دهیاران روستاهای شهرستان در محل سالن اجتماعات شهید محمدباقرخسروی گالیکش برگزارشد، گفت: خدمت به روستائیان و تقویت امید به زندگی در آنان نیازمند تعامل و همافزایی عمومی است.
مدیر بیمه اجتماعی استان افزود: امروز شرایطی فراهم شده است که تمامی افراد واجد شرایط میتوانند با پرداخت حداقل ۲۰و حداکثر 45 هزار تومان در ماه تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گیرند و از خدمات بازنشستگی، ازکارافتادگی و مستمری فوت بهرهمند گردند.
حسین مایلی فرماندار گالیکش در این همایش گفت: دهیاران با افزایش دانش و آگاهی در جهت ارتقاء و توسعه زیرساختهای روستاها گام بردارند.
نماینده عالی دولت در شهرستان گالیکش با اشاره به اهمیت موضوع بیمه اجتماعی گفت: دهیاران و شوراهای اسلامی با قرار گرفتن در کنار مسئولین و دستگاههای اجرایی شهرستان، با یک تلاش مضاعف و همافزایی در جهت ارائه خدمات به مردم و پیشرفت روستاها گام بردارند و با آیندهنگری صحیح و مناسب برای گسترش پوشش بیمه اجتماعی روستائیان با صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان و کارگزاران همکاری داشته باشند.
فرماندار گالیکش در خاتمه بیان کرد: شوراهای اسلامی و دهیاران ضمن برقراری ارتباط مستمر با مسئولین و دستگاههای اجرایی شهرستان برای رفع مشکلات مردم و روستاها تلاش کنند و خدمات و فعالیتهای دولت را نیز در بین مردم اطلاعرسانی نمایند.
علی نصیبی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان نیز در این همایش گفت:با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و بر اساس نام گذاریهای سالهای اخیر، ضرورت دارد که دهیاران و شوراها همپای توسعه عمرانی، دغدغه توسعه اقتصادی روستاها را هم داشته باشند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان با اشاره به اینکه ۶۳درصد از جمعیت شهرستان گالیکش را روستائیان تشکیل میدهند، افزود: با توجه به آمار نه چندان مطلوب تعداد بیمهشدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در این شهرستان، انتظار میرود مدیران و مسئولین شهرستانی با همت شوراهای اسلامی و دهیاران، نسبت به اطلاعرسانی و انعکاس مزایا و خدمات بیمه روستاییان وعشایر در بین مردم روستا همت کنند.
گفتنی است در پایان این همایش از خانواده دو دهیار فقید شهرستان، مرحومان عقیل ملکان دهیار روستای فرنگ و جلالالدین شیخیزاده دهیار روستای بشاویلی تجلیل بعمل آمد و همچنین احکام بازنشستگی و مستمری سه تن از مستمری بگیران صندوق با حضور مسئولان اعطا شد.
ارسال نظر