
در راستای اجرای تفاهمنامه اخیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و صندوق کارآفرینی امید، نشست مشترکی در سطح مدیران و کارشناسان این صندوق ها در سیستان و بلوچستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، در این نشست زمینه ها و شیوه های مناسب همکاری با هدف تعمیق ضریب نفوذ بیمه در میان کشاورزان، روستائیان و عشایر استان سیستان و بلوچستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
امانالله شاقوزایی مدیر صندوق استان سیستان و بلوچستان با اشاره به تعامل و همافزایی تمامی دستگاه ها و نهادها، اظهار داشت: توسعه جوامع محلی و حمایت از تولید ملی و اشتغال فراگیر روستایی و تحقق عدالت اجتماعی نیازمند تعامل و همکاری تمامی دستگاه ها و نهادها است و انعقاد تفاهمنامه ها و اجرای آن می تواند تاثیرگذار باشد.
او همچنی تصریح کرد: انعقاد تفاهمنامه همکاری صندوق بیمه اجتماعی با صندوق کارآفرینی امید با هدف توسعه مشاغل و رفاه روستایی و همچنین افزایش توان بیمه پردازی جامعه هدف از طریق اشتراک منابع و برنامههای اجرایی بوده است.
شاقوزایی با بیان اینکه از برنامههای مهم دولت اشتغال فراگیر روستایی و حمایت از اقشار مولد جامعه است، گفت: حمایت و بیمه اجتماعی صاحبان کسب و کار که از طریق صندوق کارآفرینی امید در حوزه های کشاورزی، صنایع دستی، دامپروری و ... مشغول به کار می شوند از خدمات ارزنده دولت است.
در ادامه ادریس دینار زهی، با تاکید بر ضرورت توانمندسازی جامعه هدف گفت: راه حل ماندگاری روستاییان و عشایر در روستاها و جلوگیری از رشد حاشیه نشینی حاصل از مهاجرت های بی رویه، خدمات رسانی مطلوب سازمان ها و ادارات به ساکنان روستاها و توانمندسازی آنان است.
مدیر صندوق کارآفرینی استان با اشاره به جمعیت بالای 51 درصد روستایی استان گفت: این آمار نشاندهنده ضرورت توجه بیشتر و ارائه خدمات رفاهی بهتر به روستاییان و کشاورزان است و صندوق کارآفرینی امید تلاش داشته در جهت کمک به افزایش اشتغال، تسهیلات مناسبی را به آنان اعطاء کند.
ارسال نظر