مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با بیان اینکه بسیاری از مردم این صندوق را نمیشناسند و اولین رسالت ما، تبیین مزیت ها و کارکردهای آن است گفت: اگر چتر بیمه گسترده شود میتوان جلوی بروز آسیب های اجتماعی و آسیب های ناشی از سالمندی و دوران بیماری را گرفت. چرا که وقتی فرد به سنین بالا برسد مستمری دریافت میکند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، بیت اله برقراری در جریان سفر خود به شهرستان شهریار و شرکت در جلسه ستاد توسعه راهبردی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با امام جمعه شهرستان شهریار دیدار کرد.
وی در این دیدار با اشاره به دو نعمت جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری درکشور تاکید کرد که باید درک عمیقی از وجود این دو نعمت عظیم داشته باشیم و رسالت ما این است که درست عمل کنیم و کارمان را درست انجام دهیم. برقراری افزود: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مولود جمهوری اسلامی است و در سال 84 بر اساس اصول مترقی قانون اساسی به ویژه اصل 29 تاسیس شده است. قشر کشاورز، روستایی و عشایر جزو اقشاری بودند که بیمه نبودند و رابطه کارفرمایی نداشتند و از این طریق تحت پوشش درآمدند. وی با اشاره به اینکه گفتمان جمهوری اسلامی، عدالت است گفت: ستون فقرات نظام، عدالت و اصل بر حرکت بر همین مدار است. هرچقدر بیمه گسترش یابد توسعه یافتگی نیز ارتقا مییابد. جامعه هدف ما همه مولد هستند از کشاورز گرفته تا عشایر، همگی در تولید نقش دارند و در اقتصاد کلان کشور نیز نقش آفرینی میکنند. کشاورز امنیت غذایی کشور را تامین میکند و عشایر میراث دار فرهنگی کشور است. رهبری فرموندند عشایر ذخیره انقلاب اند. از مناظر مختلف که نگاه میکنیم این قشر مستحق حمایت های اجتماعی به خصوص بیمه هستند. مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ادامه داد: اینها وفاداران به نظام هستند و پای انقلاب ایستاده اند. خدمت به این قشر وظیفه ما را مضاعف و تکلیف مان را دوچندان میکند. اگر این خدمت صادقانه باشد و به جامعه هدف اصابت کند اثرگذاری بیشتری خواهد داشت. برقراری با بیان اینکه بسیاری از مردم صندوق را نمیشناسند و اولین رسالت ما، تبیین صندوق است گفت: رهبری نیز تاکید دارند که دستاوردهای انقلاب باید بازگو شود. یکی از این دستاوردها همین خدمات بیمه ای است. اگر چتر بیمه گسترده شود میتوان جلوی بروز آسیب های اجتماعی و آسیب های ناشی از سالمندی و دوران بیماری را گرفت. چرا که وقتی فرد به سنین بالا برسد مستمری دریافت میکند.
وی افزود: حدود 30 میلیون عشایر، روستایی و کشاورز داریم. باتوجه به اینکه شرط سنی ثبت نام در این صندوق 18 تا 50 سال است، جامعه هدف ما 10 میلیون نفر هستند. 2.5 میلیون نفر عضو صندوق اند و هدف گذاری کردیم ظرف یک سال یک میلیون عضو جدید به صندوق افزوده شوند که اقدامات لازم آغاز شده و تا کنون 350 هزار نفر بیمه شده جدید تحت پوشش در آمده اند که به اندازه میزان جذب چهارسال گذشته است. براساس این گزارش، حجت الاسلام سید حسین حسینینوری، امام جمعه شهرستان شهریار نیز با بیان اینکه مردم ما نمونه هستند و اینکه دشمن با همه امکانات و هیبتش در مقابل نظام شکست میخورد به این دلیل است که صاحبان اصلی نظام همین مردم هستند گفت: مردم به وظیفه شان عمل کرده اند و وظیفه حکومت و نظام است که به آنها خدمت کرده و به اصطلاح برادری اش را ثابت کند.
وی همچنین بر ضرورت حفظ و ارتقای کرامت مردم که به عنوان ارباب رجوع به دستگاهها مراجعه میکنند تاکید و عنوان کرد: در عرف میگوییم مردم، ارباب رجوع هستند، اما آیا واقعا اینگونه است؟ با آنها در ادارات همانند ارباب برخورد میشود؟ باید در رفتارمان با مردم دقت کنیم. حجتالاسلام حسینی نوری در ادامه گفت: کشاورزان و عشایر امنیت غذایی ما را تامین میکنند و حائز اهمیت اند. بیمه یک نیاز اقشار مختلف است و باید دستاوردهای این حوزه در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان تبیین شود. امام جمعه شهرستان شهریار همچنین اعلام آمادگی کرد که ظرفیت های نماز جمعه و مساجد کشور جهت اطلاع رسانی به مردم درباره این بیمه در اختیار قرار بگیرد و گفت: ما در شهریار 110 مسجد داریم که 110 تریبون میشود. مدیران شما میتوانند از این ظرقیت برای آگاهی دهی به مردم استفاده کنند.
ارسال نظر