۲۳/ ارديبهشت/ ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۸

خداداد اولیایی: بیمه اجتماعی خدمتی بی‌منت به مردم است.

کد خبر : ۳۴۳۹۳
نویسنده :

جلسه ستاد راهبردی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شهرستان خاش با حضور خداداد اولیایی، صاحبگل صالحی فرماندار خاش، بخشداران و مدیران دستگاههای اجرایی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، جلسه ستاد راهبردی بیمه اجتماعی شهرستان خاش با حضور خداداد اولیایی مدیر بیمه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان، صاحبگل صالحی فرماندار خاش، بخشداران و مدیران دستگاههای اجرایی این شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

اولیایی با ارائه گزارشی از وضعیت پوشش بیمه اجتماعی در شهرستان خاش، اظهار داشت: با توجه به اشتغال بسیاری از مردم در فعالیت‌های کشاورزی و صنایع دستی و همچنین جمعیت بالای روستاییان و عشایر شهرستان خاش، همه افراد به دلیل عدم اطلاع و آگاهی از بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تاکنون نتوانسته‌اند برای عضویت در این بیمه و برخورداری از مزایای آن اقدام کنند.    

وی حفظ عزت و کرامت انسانی مردم را یکی از مهمترین اهداف صندوق بیمه اجتماعی عنوان کرد و افزود: بیمه اجتماعی بر اساس اصل 29 قانون اساسی حقی همگانی است و افراد با عضویت در این صندوق می‌توانند از خدمات و مزایای آن عزتمندانه و بی‌منت بهره‌مند شوند.

 صالحی فرماندار خاش در این جلسه با بیان اینکه تبیین خدمات نظام یکی از وظایف اصلی بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی است، گفت: گسترش پوشش بیمه اجتماعی در سطح شهرستان خاش به نفع مردم و سبب افزایش رضایتمندی آنان در جهت پاسخگویی به مطالبات است و فرصتی مهم برای افراد فاقد بیمه اجتماعی است تا با مراجعه به کارگزاری‌ها و ثبت نام از مزایا آن از جمله مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت(بازماندگان) و نقل و انتقال سوابق بیمه ای بهره‌مند شوند.وی افزود: حق بیمه اندک و کمک دولت در پرداخت 70 درصد حق بیمه و همچنین شرایط بسیار آسان ثبت نام، امکان عضویت را برای همه افراد فراهم کرده است.  

لینک کپی شد