۲۳/ ارديبهشت/ ۱۴۰۴ | ۰۸:۳۰
۱۱:۱۹ ۱۴۰۱/۱۰/۲۷

۴۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در دولت جدید

کد خبر : ۳۴۴۴۷
نویسنده :

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: حدود 400 هزار نفر بیمه شده جدید در دولت سیزدهم عضو صندوق شده اند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، بیت‌اله برقراری، در نشست مشترک با مهدی عیسی‌زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به این موضوع که باید آحاد جامعه بیمه اجتماعی شوند، تأکید کرد: جذب یک میلیون نفر بیمه شده جدید با حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی و نیز تعامل همه بخش های اجرایی در سطح استانهای کشور مقدور خواهد بود.

برقراری افزود: همه افراد در روستاها، کشاورزان و عشایر از 18 تا 50 سالگی می‌توانند عضو این صندوق شوند و از خدماتی مانند مستمری سالمندی، مستمری بازماندگان و مستمری از کار افتادگی بهره مند شوند، از سوی دیگر در این صندوق نقل و انتقالات سوابق نیز به دیگر صندوق‌ها امکان پذیر است.

برقراری پوشش حداکثری بیمه‌ اجتماعی را مهم خواند و افزود: در دولت حضرت آیت الله رئیسی، با افزایش  400 هزار نفر بیمه‌شده جدید، تعداد اعضای صندوق به یک میلیون و 800 هزار بیمه شده رسیده است که بیانگر تلاش دولت برای جذب حداکثری بیمه‌شده‌های جدید به شمار می‌آید.

بیت اله برقراری با اشاره به موضوع پوشش درمانی در صندوق بیمه‌های اجتماعی خاطرنشان کرد:‌ درمان اعضای این صندوق نیز از سوی سازمان بیمه سلامت پوشش داده می‌شود و ما درصدد این هستیم تا پوشش درمانی را نیز در همین صندوق به جامعه هدف خود ارائه دهیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به نقش "قرارگاه کرامت" اشاره کرد و گفت:‌ در این قرارگاه مقرر شده تا با یک اقدام تحولی و جهادی و در طی یک سال یک میلیون نفر بیمه شده جدید در صندوق داشته باشیم و این اقدام فقط با حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی و تعامل همه بخش های اجرایی در سطح استانهای کشور مقدور خواهد بود.

وی تأکید کرد: افزایش بیمه‌شده‌های جدید در جامعه روستایی، عشایر و کشاورزان می‌توانند مانع بروز فقر سالمندی در لایه‌های جوامع روستایی و کم‌درآمد شود در حقیقت این بخش از جامعه در سنین بالایی زندگی می‌کنند و از آنجایی که بیمه درمان ندارند و از بازنشستگی نیز برخوردار نیستند عمدتاً با مشکلات جدی در معیشت و تأمین هزینه‌های زندگی خود مواجه هستند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در ادامه این نشست بر تقویت هر چه بیشتر صندوق تأکید کرد و گفت:‌ دولت باید به این صندوق کمک کند؛ این یک واقعیت اجتماعی است چرا که در غیر اینصورت، باید هزینه‌های چند برابری را به نهادهای حمایتی تزریق کند تا بتوانند زندگی و امورات جامعه هدف خود که همین بیمه‌شدگان صندوق هستند را در آینده، تأمین نماید.

بیت اله برقراری با بیان این نکته که هم اکنون نسبت پایداری این صندوق یک به 10 است، گفت: می توان این صندوق را آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی و حامی روستائیان در عرصه بازنشستگی دانست لذا دولت باید بودجه واقعی این صندوق را پرداخت کند. پیش‌بینی‌های واقعی ما این است که این صندوق رشد بسیار خوبی را در آینده خواهد داشت.

"تقدیر رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر برای جذب ۴۰۰ هزار بیمه شده جدید"

در ادامه این نشست مهدی عیسی‌زاده، رئیس کمیسون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: ما در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، فراکسیون بازنشستگان کشور را برای 18صندوق بازنشستگی راه اندازی کرده ایم تا بتوانیم مطالبه گر بازنشستگان باشیم.

مهدی عیسی زاده با بیان اینکه باید صندوق های بازنشستگی خودکفا شوند گفت: باید با تدبیر، برنامه ریزی و نوآوری صندوق ها را به سمت خودکفایی سوق دهیم. 

وی ادامه داد: مطالبه های صندوق ها را پیگیری می کنیم نباید بدهی دولت به صندوق ها سنگین شود، اشراف خوبی به وضعیت صندوق ها داریم، سال گذشته پیگیر افزایش بودجه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بودیم که این امر به نتیجه نرسید.

عیسی زاده با اشاره به بیمه درمان اعضای صندوق، گفت: بیمه درمان این صندوق از طریق سازمان بیمه سلامت انجام می شود که در جلسه ای با وزیر بهداشت موضوع درمان این صندوق را به صورت جدی پیگیری خواهم نمود.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: تریبون شخصی و تریبون ریاست کمیسیون در صحن علنی مجلس متعلق به بازنشستگان است و صدایی هم که از حنجره من خارج می شود صدای بازنشستگان به خصوص بازنشستگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر است. 

عیسی زاده اظهار داشت: اشراف خوبی نسبت به وضعیت مجموعه صندوق های بازنشستگی کشور داریم و رقم خوبی هم در بودجه برای آنها در نظر گرفتیم ولی متأسفانه در مرحله نهایی و در شورای نگهبان حذف شد؛ البته همه ما این روال قانونی را می پذیریم و باید با برنامه ریزی مناسب و نظارت بر اجرا، طرح های مختلف را تا حصول نتیجه مطلوب پیش ببریم.

وی گفت: خشکسالی در کل کشور است و همین رویه برای کشاورزان، عشایر و روستاییان مشکلاتی ایجاد کرده و باید برای بهبود تولید فعالیت های تحولی انجام شود. 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: اگر موضوعات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از طریق کمیسیون اجتماعی حل نشود از طریق فراکسیون بازنشستگان مجلس آن را پیگیری می کنیم. 

وی افزود: باید این صندوق را از بودجه دولت، مستقل کنیم و با بهبود عملکرد و ارتقاء بهره وری به سمت مطلوب حرکت کنیم زیرا قشر کشاورز، روستایی و عشایر همواره در کنار نظام بوده و خود را ضامن انقلاب می دانند؛ این قشر همه هستی و دارایی خود را برای جمهوری اسلامی گذاشته اند لذا خدمت به آنها وظیفه ماست.

در ادامه رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس بیان داشت: پیگیر آن هستیم بدهی دولت به این صندوق کم شود ضمن اینکه باید پیگیری کنیم که دولت سهامی را به این صندوق بدهد که برای آن کارآیی داشته باشد.

وی در پایان با تقدیر و تشکر از صندوق برای جذب  400 هزار نفر بیمه شده جدید و برنامه ریزی برای افزایش آن به یک میلیون نفر، گفت: باید تلاش کنیم رضایتمندی کشاورزان، روستائیان و عشایر را جلب کنیم، باید از حقوقشان در همه عرصه ها دفاع کنیم چون این افراد در همه حوادث یار و یاور انقلاب اسلامی بودند.

لینک کپی شد