۲۳/ ارديبهشت/ ۱۴۰۴ | ۱۱:۵۷
۱۵:۴۴ ۱۴۰۱/۱۱/۱۲

باید با استفاده از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در مسیر تحقق اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با وحدت رویه در سطح استان، با مشارکت فعال کارگزاران در مراسم ها گام برداریم

کد خبر : ۳۴۵۹۴
نویسنده :

نشست تخصصی با کارگزاران شهرستان های فریمان، زبرخان، نیشابور، تربت جام، گلبهار، چناران، صالح آباد، کوهسرخ، رشتخوار، باخرز و خوشاب در محل اداره کل استان خراسان رضوی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان خراسان رضوی، برونسی مدیرکل استان خراسان رضوی در نشست تخصصی کارگزاران با حضور مدیر عامل محترم و فرمانده قرارگاه کرامت دکتر برقراری بیان داشت: هیچ عذر و بهانه ای برای خدمت به جامعه هدف پذیرفتنی نیست. نشست تخصصی با کارگزاران شهرستان های فریمان، زبرخان، نیشابور، تربت جام، گلبهار، چناران، صالح آباد، کوهسرخ، رشتخوار، باخرز و خوشاب در محل اداره کل استان برگزار گردید.

عباسعلی برونسی در این نشست ضمن تبریک حلول ماه مبارک رجب به عظمت دهه مبارک فجر اشاره و این ایام را جلوه ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی و مردم همیشه در صحنه دانست و افزود: دهه مبارک فجر فرصتی مغتنم است تا توانمندی و دستاوردهای هر نهادی به عرصه ظهور برسد و برای ثمر رسیدن ارزشهای انقلاب همگان موظف هستیم تا این مهم را گرامی بشماریم.

مدیر کل بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ادامه داد: باید با استفاده از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در مسیر تحقق اهداف عالی نظام مقدس ایران اسلامی با وحدت رویه در سطح استان، مشارکت فعال کارگزاران در مراسمات گام برداشته و با اجرای برنامه های متنوع از جمله میز خدمت، حضور در بین مردم و تبیین خدمات بیمه اجتماعی، موجب افزایش و ارتقاء سطح امید، نشاط، پویایی، تقویت همبستگی و وفاق ملی گردد.

وی افزود : امروز با حضور مدیرعامل محترم و فرمانده قرارگاه کرامت جناب آقای دکتر برقراری، هیچ عذر و بهانه ای برای خدمت به جامعه هدف پذیرفتنی نیست. برونسی از اقدامات ارزشمند صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور را افزایش بیش از ۴۳۰ هزار نفر بیمه شده جدید، پرداخت ۲۲ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه به مستمری بگیران بدون مراجعه به بانک و ارائه تضمین و افزایش ۶۰ درصدی سطوح درآمدی بیمه شدگان صندوق و قرارداد اجرای بیمه تکمیلی درمان مستمری بگیران صندوق اشاره کرد.

وی در پایان از کارگزاران برتر فعال در عملکرد، کارگزاران برتر در برگزاری میزخدمت و کارگزاران در نرخ جذب رشد دی ماه ۱۴۰۱ تقدیر و تشکر کرد.

لینک کپی شد