۲۳/ ارديبهشت/ ۱۴۰۴ | ۰۷:۵۷
۱۵:۳۱ ۱۴۰۱/۱۲/۱۳

فعالین حوزه گردشگری و صنایع دستی می توانند از مزایای بیمه اجتماعی بهره مند شوند

کد خبر : ۳۵۲۲۷
نویسنده :

نشست ترویجی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان البرز در محل اداره کل میراث فرهنگی، گردشکری و صنایع دستی استان با حضور یحیی دارائی سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، جواد خزائی مدیر بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان البرز، شهرام علی محمدی سرپرست معاونت گرشگردی و شهرزاد تیمورزاده رئیس اداره آموزش صنایع دستی، در راستای بهره مندی فعالین حوزه گردشگری و صنایع دستی از مزایای بیمه اجتماعی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان البرز،  در این نشست جواد خزائی با اشاره به اصل 29 قانون اساسی گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سال 1384 بر مبنای اصل 29 قانون اساسی و در راستای گسترش عدالت اجتماعی تاسیس شده است لذا اصل 29 قانون اساسی دولت را مکلف به ایجاد شرایط بهره مندی تمامی آحاد جامعه از مزایای بیمه اجتماعی کرده است.

خزائی افزود: تا قبل از سال 1384 افراد جهت بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی باید در قالب رابطه کارگر و کارفرمایی به صندوق های بیمه ای معرفی می شدند که با تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر دولت به عنوان کارفرما نقش آفرینی می کند.

مدیر بیمه اجتماعی استان با اشاره به یارانه پنهان دولت در پرداخت حق بیمه تصریح کرد: در این صندوق حق بیمه 15% می باشد که 10%  توسط دولت به عنوان کارفرما  در قالب یارانه پنهان  بیمه ای و 5% توسط بیمه شده که  معادل ماهیانه 50 تا 133 هزار تومان می باشد، پرداخت می شود .

وی افزود:  کلیه ساکنین مناطق روستائی و عشایری، کشاورزان غیرساکن، رانندگان حمل و نقل، قالی بافان، زنبوردارن، شاغیلن حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی، شاغلین مشاغل فصلی و مشاغل خانگی، بسیجیان، معلمین قرآنی و ... که از 18 تا زیر 50 سال سن دارند می توانند با عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از مزایای بیمه اجتماعی شامل ازکارافتادگی کلی، بازنشتگی، مستمری بازماندگان، نقل و انتقال سوابق بیمه ای و همچنین کمک دوبرابری دولت در پرداخت حق بیمه برخوردار شوند.

دارائی سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم با اشاره به فعالین فاقد پوشش بیمه اجتماعی گفت: فعالین حوزه صنایع دستی و گردشگری که فاقد پوشش بیمه اجتماعی هستند به این صندوق جهت بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی معرفی می شوند.

وی افزود: این صندوق علی رغم مزایای خوبی که دارد، نیاز به معرفی و تبلیغات بیشتر داشته و باید با برگزاری جلسات توجیهی برای فعالین حوزه های مختلف بالاخص حوزه صنایع دستی و گردشگری، ایشان را از مزایای صندوق مطلع کرده و جهت بهره مندی از این مزایا به صندوق معرفی کنیم.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز عنوان کرد: می توانیم با انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک در راستای شتاب بیشتر ارائه مولفه های عدالت اجتماعی به افراد فاقد پوشش بیمه اجتماعی گام برداریم؛ وی خاطرنشان کرد: اداره کل میراث فرهنگی نمایشگاه های متعددی در طول سال در سراسر استان برگزار می کند که با در اختیار گذاشتن یک غرفه نمایشگاهی برای صندوق باعث تسهیل در بیمه گری مشمولین شود.

لینک کپی شد